Social Icons

.

marți, 23 octombrie 2012

Comunicat



  Nr. ____ din________2012                                                              Exemplar nr. __

Către,
CONSILIUL NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII CIVILE (C.N.S.C.)
În atenția Domnului Col.(r.) Mircea DOGARU

Asociația Militarilor „PROCONCORDIA”, este constituită ca persoană juridică română de drept privat, nonguvernamentală, nonpartizană, non-profit şi independentă, cu activitate de educaţie civică şi apărare a drepturilor omului, în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii şi a Legii 540/27.09.2002.
Conform obiectivelor si principiilor statutare ale A.M. ”PROCONCORDIA”, pentru a se implica într-o formă sau alta, într-o asociere pe baza unui PROTOCOL, cu alte organizații şi asociaţii ale căror obiective coincid cu obiectivele asociației noastre, solicităm următoarele informații:
1. CNSC, are personalitate juridică, când a fost constituit, ce patrimoniu are şi sursele de finanţare?
2. Care este structura si organele de conducere ale CNSC?
3. Au fost semnate protocoale de colaborare, (adeziune) la CNSC și de către alte ONG-uri, asociații etc.?
                    4. Care este Strategia CNSC de implicare în viața politică, economică și socială a României? – Ce reprezintă „A TREIA FORȚĂ” ? Este o construcţie politică?
         
          Având în vedere faptul că A.M. PROCONCORDIA este ONG care militează alături de alte organizații și asociații pentru apărarea drepturilor omului cu respectarea legislației naţionale şi internaţionale în vigoare, recomandă CNSC o formulă juridică (legală) de colaborare.
          Până la rezolvarea problemelor legale ale CNSC, Asociația Militarilor „PROCONCORDIA”, se consideră dezafiliată din CNSC și nu-și asumă participarea membrilor săi la activitățile acestei structuri.
          În condiţiile în care vom primi conţinutul PROTOCOLULUI de colaborare, acesta va fi supus dezbaterii şi aprobării în cadrul Adunării Generale A.M. PROCONCORDIA, conform prevederilor statutare.
         
                    PRESEDINTELE AMP CRAIOVA
                    COL.(r.)

                                       George LUNGU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu